Leírás
A horgászatban az aromák használata kulcsfontosságú szerepet játszik, mivel a halak érzékenyen reagálnak az ízekre és illatokra. A megfelelően kiválasztott aroma segít, hogy a csali vagy etetőanyag messziről vonzóvá váljon a halak számára, gyorsabban találják meg, és hosszabb ideig tartózkodjanak az etetés helyén. A pontyok hosszan tartó etetésére használt bojlik esetében az aroma különösen fontos, hiszen a halak visszatérése és ismételt kapása a csali vonzóerején múlik.
Ezek az aromák főzhető típusúak, tehát kiválóan alkalmasak bojlikhoz is, amelyeket főzéssel kell elkészíteni. Azonban a főzés során az aroma intenzitásából kis mértékben veszít, ezért főzött csalik esetében érdemes a felületet közvetlenül is aromázni a főzést követően, hogy visszanyerjék eredeti erejüket.
Az általunk kínált koncentrált aromák a horgászok számára lehetővé teszik, hogy személyre szabottan készítsék el csalijukat, igazodva a különféle vizek és évszakok változó körülményeihez, így növelve a horgászat sikerességét.
Paraméterek
Ízesítés | Fűszeres, koriander |
Kiszerelés | 50 gramm |
Adagolás | 5 gramm / kg |