Leírás
Teljes tojáspor:
Összetétel : pasztőrözött és porlasztott szárított teljes tojáspor és tojássárgája por,
melyek a Tanács 1234/2007/EK és a Bizottság 589/2008/EK rendelete alapján „A” osztályozású friss tyúktojásból készültek
Érzékszervi követelmények :
Íz és illat: jellegzetes, idegen íztől, illattól mentes.
Megjelenés: világos sárga színű, egységes laza por, szennyeződéstől mentes
Technológiai folyamat: friss tyúktojás feltörés, hűtés, szűrés, homogenizálás, pasztőrözés, szárítás, csomagolás, raktározás.
Fizikai – kémiai paraméterek :
Nedvesség % . 3,0-4,0
Zsírtartalom % 47-52
Száraz tömeg g/100 g 95-98
1kg tojás tartalma 90-95
Energia tartalom 2174 kj ( 521 kcal )
Fehérje tartalom (Nx6,5) 58g
pH 5,5-6,7
Származási ország: EU
A termékismertetőn lévő adatok legjobb tudásunk alapján készültek, de az összes utasítás, javaslat fenntartással kezelendő. Ha a felhasználás nem a megfelelő körülmények között zajlik, a gyártó nem vállal felelősséget az emiatt keletkező kárért vagy sérülésért.